Digitaal keuzebord met weekplanner en leerlingvolgsysteem

Over Digikeuzebord

Het Digikeuzebord is hét digitale alternatief voor uw magnetisch arbeid naar keuze bord. Via een prachtig vormgegeven programma dat via internet op elke willekeurige computer werkt, kunnen uw kinderen hun keuzes maken. Na gebruik van het Digikeuzebord zijn er uitgebreide statistieken te bekijken die aangeven wie met wie heeft gespeeld, welke activiteiten het meest favoriet zijn en wat elk individueel kind heeft gekozen.

Keuzebord voorbereiden

Voordat de les begint kunt u online uw keuzebord klaarzetten. U kiest de activiteiten die gedaan mogen worden. Als u in de klas het digikeuzebord start kunt u het voorbereide keuzebord direct openen.

Statistieken

U krijgt gemakkelijker inzicht in het gedrag van uw leerlingen. Na de les kunt u eenvoudig statistieken opvragen. Zo kunt u meer met de leerlingen bezig zijn tijdens de les.

Vormgeving

Bij de activiteiten worden standaard iconen getoond in de stijl die u ook op deze website terugziet. Ook voor uw leerlingen kunnen mooie en herkenbare iconen gekozen worden. Het is tevens mogelijk om onbeperkt eigen afbeelden en/of foto's toe te voegen. De vormgeving van het digikeuzebord is aantrekkelijk en eenvoudig. Dit maakt bovendien het gebruik zeer gemakkelijk.

Kosten

Het Digikeuzebord is een web-based programma waarbij een licentie-structuur is opgesteld. U kunt hier meer over lezen op de pagina 'kosten'. U kunt het digikeuzebord daarnaast twee maanden gratis en vrijblijvend proberen.